Decebal Dan Arnăutu a fost schimbat de la Clubul Scolar Sportiv

1

Decebal Dan Arnăutu a fost schimbat de la Clubul Scolar Sportiv ne mai primind delegatie pentru a mai conduce unitatea scolară . Momentan Arnautu Jr. se afla in concediu medical avand o afectiune care i-a permis totusi prezenta in seara zilei de vineri la festivitatile de deschidere a televiziunii EST TV . Aceeasi afectiune in urma careia a primit concediu medical, nu afecteaza nici capacitatea domnului Arnautu de a conduce o frumoasa masina prin Targu Neamt .
Schimbarea sa a fost facuta destul de pompieristic, dar sa nu ne dam dupa cires , in Targu Neamt asa se intampla de fiecare data cand vine o noua guvernare locala, iar concediul medical al domnului Arnautu Dan nu este decat o modalitate de amanare a inevitabilului .

Plaiesu C.

1 Comentariu
  1. Janice spune

    Picurand tristeteTimpul aduna prin caamri parasite elegiile unei iubiri indepartate. Inima canta triste romante, umbrele noastre imbratisate. Sufletul se incarca uneori pana la limita, iar dincolo de limite nu mai gasesti puterea inceputului, intensitatea mersului mai departe. Nu e tarziu insa, atata vreme cat inima bate. Adevarata proba este sa stii sa nu renunti. Niciodata. La lucrurile, la oamenii, la trairile care te fac intreg. Am sa tac , mai departe, despre toate cate nu le-am invatat la timp, si , mai ales, despre toate cate nu le-am primit la vremea lor, pastrand in suflet speranta ea moare o data cu noi. Inchid ochii, simt universul cum se atinge de palma mea intinsa, picurand tristete peste sufletele noastre pline de dor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate