Demisie în Consiliul Local al orașului Târgu Neamț

2

Viorel Bălțătescu, singurul ales local din partea ALDE  și-a dat demisia din Consiliul Local al orașului Târgu Neamț.

Decizia sa a fost aprobată de legislativul târgnemțean în ședința ordinară de astăzi, 31 ianuarie.

demisie viorel baltatescu„A fost al șaselea mandat al meu de consilier local la Târgu Neamț. Acest lucru nu s-a putut face decât prin susținerea si votul primit din partea cetățenilor orașului. Cu această ocazie, vă rog să îmi permiteți să le mulțumesc pentru tot sprijinul acordat.Voi fi alături de ei întotdeauna, indiferent de funcția pe care o ocup.

Mulțumesc colegilor din Consiliul Local, conducerii Primăriei și personalului, pentru că dau dovadă de profesionalism. Cu modestie si responsabilitate, încearcă să facă mai ușoară viața oamenilor, să creeze condiții civilizate de trai locuitorilor orașului. Să vă ajute Dumnezeu să aveți sănătate și putere de muncă, iar colaborarea dintre Consiliul Local si Primăria Târgu Neamț să fie cât mai bună, în folosul comunității. Mult succes în continuare!”, a spus Vasile Bălțătescu la sfârșitul ultimei ședințe de Consiliu Local în care a avut drept de vot.

Ceilalți aleși locali și-au luat rămas bun de la dânsul, cel mai original mesaj fiind transmis de Vasile Dron, consilier din partea PSD:

În decembrie l-am urat

Și-acum se pare că s-a supărat

Dovadă că azi ne anunță că… a demisionat!

Nu ne rămâne decât să-i facem o urare:

Să aibă parte de sănătate si o funcție mai mare!

Potrivit legilor în vigoare, postul declarat vacant după demisia lui Vasile Bălțătescu ar urma să fie ocupat de următorul nume de pe lista ALDE la alegerile locale din iunie 2016, și anume Vasile Luculescu.

Andreea Trăsnea

dolinex
2 Comentarii
  1. fucker spune

    Daca tot ii plac poeziile lui Dron sa si faca una de demisie si lui ca e c am vechi in bresla si are in el sange comunist.Dute acasa mosneaguleee

  2. AR spune

    DOMNUL BALTATESCU A FOST UN AN SEFUL ORGANIZATIEI LOCALE TARGU NEAMT A PARTIDULUI MISCAREA POPULARA A LUI TRAIAN BASESCU.Acum il felicit pe Baltatescu ca a reusit sa-i pacalesca pe cei din PSD ……BINEINTELES NU PE GRATIS…..SA-L PUNA SEF LA JUDET. TRAIASCA PMP SI TRAIAN BASESCU!!Despre ALDE..ce-i asta ALDE????CINE ARE BANU….E BUN PESTE TOT LA TOATE PARTIDELE!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate