Depistat de polițiști și reținut pentru executarea mandatului de arestare preventivă

2

Luni, 6 noiembrie, polițiștii de investigații criminale și de ordine publică din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț și ai Secției de Poliție Rurală Târgu Neamț au descins la locuința unui bărbat de 20 de ani din Vânători Neamț pe care l-au ridicat, în vederea reținerii.

Acesta se sustrăgea punerii în executare a unui mandat de arestare preventivă, emis în lipsă pe numele persoanei, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 15.10.2017 acesta a urmărit persoana vătămată, iar la ieșirea dintr-un bar din Târgu Neamț, ar fi deposedat-o prin violență de un portmoneu cu acte, suma de 900 lei si un telefon mobil.

Polițiștii au introdus persoana în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Neamț, pentru executarea mandatului de arestare preventivă de 30 de zile,  se arată într-un comunicat de presă emis de IPJ Neamț.

2 Comentarii
  1. Dolar spune

    Postați cele mai proaste știri. Fără detalii, fără nimic.

    1. Andreea Trăsnea spune

      Vă rugăm să faceţi plângere la Poliţie. Dăm şi noi cu subsemnatul, poate reuşim să primim informaţii mult mai precise de la IPJ Neamţ.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate