Deputatul Andrușcă: “ Este inuman să lași o aparatură performantă să zacă pe holurile spitalului, în timp ce oamenii mor cu zile!“

1

“Inuman. Este inuman să lași o aparatură performantă să zacă pe holurile spitalului, în timp ce oamenii mor cu zile! 

De neimaginat. De neimaginat să pui orgoliul și interesele politice în fața nevoilor și sănătății populației.
Asta se întâmplă, din păcate, în Neamț, pe timp de pandemie și guvernare penelistă.

Cu stupoare, aflu indignarea multor nemțeni, inclusiv a președintelui Consiliului Județean, Ionel Arsene, fiindcă de OPT zile aparatul pentru recoltarea plasmei convalescente zace în cutii, pe holurile Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, pentru că peneliștii au dat ordin să nu fie folosit la Centrul de Transfuzii, pentru a salva vieți.

Domnilor de la PNl, de ce nu sunteți de acord cu utilizarea acestui aparat- donat de un român adevărat, nu cumpărat de dumneavoastră?!
De ce nu vă gândiți la nemțenii infectați cu noul coronavirus, care se chinuie în spital, cu gânduri negre, care poate nu mai prind ziua de mâine?! De ce nu vă gândiți la copiii lor, sau la părinții lor?! Dar la pacienții care în tot acest timp au fost privați de bebeficiile acestei tehnologii?! Unde vă e sufletul?

Dați o iscălitură și, o dată cu ea, acces nemțenilor la o șansă de vindecare în plus! Aici nu e vorba de politică ori de orgolii. E vorba de viață. De sănătate. Și de pixul dumneavoastră.”, transmite Dănuț Andrușcă, deputat de Neamț.

———-

Echipamentul pentru colectarea plasmei a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț în data de 30 aprilie. Florin Hozoc, reprezentantul firmei Besmax Pharma Distribution, a făcut această donație pentru județul Neamț.
Sistemul medical donat are la dispoziție un echipament complet, inclusiv o mie de kituri de colectare plasmă. Dar zace, nefolosit…

1 Comentariu
  1. Ady spune

    E inuman sa fi . Fost Ministru a economie si sa nu fi sustinut cu adevarat autostrada moldovei ..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate