Deputatul Andrușcă, mesaj de Zilele orașului Târgu Neamț

0

Deputatul Dănuț Andrușcă s-a numărat printre oficialitățile prezente la deschiderea oficială a manifestărilor prilejuite de Zilele orașului Târgu Neamț.

La ceas aniversar, acesta a transmis târgu-nemțenilor următorul mesaj:

Salut inițiativa orașului de a organiza un eveniment ca o provocare culturală, cu activități care sunt inedite lecții de cultură și folclor, de viață și oameni buni, o promovare a talentelor locale cu energie și entuziasm.

Aceasta sărbătoare a Târgului, aflată sub patronajul și ocrotirea Maicii Domnului, este o dedicație făcută orașului cu ai săi locuitori frumoși, cu suflet nemțean și grai dulce.

Ne tragem dintr-un neam de povestitori, de creatori, de luptători, de oameni care au scris istorie în literatura și trecutul nostru.

Se remarcă în atitudinea noastră curajul istoric care ne determină acum să muncim, să aducem laudă zonei noastre oriunde ne-am afla.

Scriitorii zonei ne-au dăruit și nouă din experiența deceniilor de viață și am devenit spirite creative, cu umor simplu și sincer, cu pățanii tinere și inocente.

Îmi doresc ca aceste trei zile să fie o pauză în realitatea grăbită a tehnologiei în care trăim. Să participăm la acest cenaclu cultural cu sufletul  cuprins de emoția creației, a frumuseții locului cu ale sale tradiții și obiceiuri, oameni dragi, buni la inimă și la sfat.

Mă bucur că cinstim cultura, creația, arta, competiția, producătorii locali, acei tineri cărora li s-au premiat ambiția și munca și acei cetăţeni ce au adus cinste zonei noastre prin acțiuni și reușite care au trecut dincolo de județul nostru, promovând cu mândrie ceea ce sunt.

Felicitări organizatorilor pentru inițiativa de a celebra comunitatea, un altfel de eveniment, ca o trăire autentică a ceea ce suntem, nu doar distracția  caracteristică adesea zilelor orașului!”.

La mulți ani, Târgu Neamț!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate