Deputatul Ciprian Șerban: „PSD va susține în Coaliție menținerea prețurilor pentru consumatorii casnici la nivelul plafonat iarna trecută”

0

Discuțiile pe tema prețurilor la energie electrică și gaze naturale trebuie să aibă o singură finalitate: protejarea consumatorilor, în special a celor casnici.”, transmite Deputatul Ciprian Șerban într-o postare publicată pe pagina sa.

Acesta a mai transmis că deși nu social-democrații gestionează sectorul energetic, nu vor fugi de răspundere și vor propune soluții pentru reglementarea prețurilor care să pună capăt speculei.

„PSD va susține în Coaliție menținerea prețurilor pentru consumatorii casnici la nivelul plafonat iarna trecută. Este un obiectiv la care nu vom renunța sub nicio formă!

Noile reglementări vor viza „băieții deștepți”, cei care au mărit speculativ prețurile pe lanțul comercial dintre producător și consumatorul final.”, spune deputatul.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate