Deputatul Dan Andrușcă, alături de Liceul „Vasile Conta” la ceas aniversar

0

Vineri, 10 noiembrie, Dan Andrușcă- deputat de Neamț- a participat la deschiderea oficială a Zilelor celei mai tinere instituții de învățământ de la poalele Cetății, Liceul „Vasile Conta”.

În calitate de parlamentar, dar și de cetățean al orașului Târgu Neamț, acesta a dat asigurări că educația a fost și rămâne o prioritate pentru dânsul, dar și pentru Guvern.

Am remarcat mereu o evoluţie a şcolii, care şi-a asumat şi a dovedit misiunea de construire cu responsabilitate a unui renume şi a unui mediu academic cu profesori pregătiţi şi elevi dornici de cunoaştere, care împreună, contează în învăţământul nemţean.
Consider că Liceul Vasile Conta este apreciat de întreaga comunitate pentru calitatea şi eficienţa activităţilor instructiv-educative şi pentru valorile şi realizările pe care şi le-a asumat de-a lungul unei vechi tradiţii educaţionale.
Felicitări pentru drumul parcurs! Elevi şi profesori, vă doresc succes în toate şi creştere sub semnul educației de valoare,
transmite deptatul Dan Andrușcă.

VIDEO de la eveniment, AICI (click).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate