Deputatul Dănuț Andrușcă, mesaj către nemțeni în pragul sărbătorilor pascale

0

“Dragi nemțeni,

Anul 2020 nu seamănă deloc cu ceea ce ne așteptam când, în prag de An Nou, ne spuneam dorințele și speranțele. Cu toate acestea, noi suntem oameni puternici și mândri. Noi știm să ne adaptăm la cele mai dificile situații. Suntem, și am fost mereu în istoria țării noastre, niște învingători.

Vom învinge și de data asta. Chiar dacă nu putem să mergem la Biserică, la slujba de Înviere, vom învinge ura oamenilor și ispitele diavolului. Vom aprinde lumina din suflet și vom aprinde o candelă și vom spune din suflet: Hristos a Înviat! Apoi vom avea grijă de ai noștri și de comunitatea noastră. Pentru că asta știm să facem cel mai bine: să ne îngrijim comunitățile locale și să ne îngrijim și să ne respectăm vârstnicii.

Suntem creștini adevărați. Știm că Dumnezeu nu ne dă niciodată mai mult decât putem duce, de asta avem credința, încrederea și puterea să depășim și aceste momente grele.

O să fim greu afectați economic, o să fim greu încercați social. Nu doar spitalele noastre vor fi încărcate, ci și toleranța noastră. O să încerce să ne asmuțească unii împotriva altora. Angajați din privat împotriva celor de stat. Patroni împotriva angajaților și viceversa. Tineri împotriva celor mai în vârstă. Vă rog să nu cădem pradă capcanelor urii pe care cei de dreapta și cei care vor să destrame țesătura societății noastre le vor întinde. Suntem mai înțelepți ca ei, suntem mai buni ca ei!

Anul acesta, cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști, vă doresc nu doar lumină în suflet, ci și putere și răbdare, credință și încredere!

Vom depăși starea de urgență, vom învinge pandemia, ne vom regăsi duminicile la Biserică, vom avea parte de micile bucurii ale vieții, ne vom bucura de vară. Vom face toate aceste lucruri împreună, cu bun-simț, făcând haz de necaz, așa cum fac nemțenii de veacuri!

Sunt alături de voi și vă invit să-mi scrieți, dacă veți considera că vă pot ajuta cu orice, în calitate de deputat PSD de Neamț, sau în calitate de simplu creștin!

Sărbători Fericite! Dumnezeu este cu noi, acum mai mult ca niciodată!”

Dănuț Andrușcă, deputat PSD de Neamț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate