Deputatul Dănuț Andrușcă: “Țara arde și liberalii se piaptănă! Mai sunt dubii cu privire la adevăratele intenţii ale PNL?!”

0

În plină criză generată de COVID 19, în care România are nevoie de un Guvern stabil, Florin Cîțu și-a depus mandatul de premier desemnat, cu mai puțin de 10 minute înaintea ședinței parlamentului pentru votul de învestitură.

“Este o bătaie de joc la adresa românilor! În loc să aibă un guvern cu puteri depline care să limiteze efectele sociale si economice ale epidemiei de coronavirus, oamenii au primit vestea prelungirea stării de instabilitate politică.

deputatul Dănuț Andrușcă

Mai sunt dubii cu privire la adevăratele intenţii ale PNL  și ale lui Iohannis?! Au sfidat așteptările românilor și criza teribilă a acestui moment. Au simulat intenția de a forma un guvern desemnându-l premier pe Cîțu special pentru a nu fi votat și când au realizat că acesta va fi investit au dezertat din fața votului.

Țara arde și liberalii se piaptănă! Niște iresponsabili și o mare batjocură.

Să vedem ce va face președintele României n continuare. Situația provocată de PNL trebuie deblocată cât mai repede!”, ne-a declarat Dănuț Andrușcă, deputat de Neamț.

Potrivit acestuia, PSD face apel ca, în cel mai scurt timp, Iohannis să convoace partidele la consultări pentru a avea un guvern susținut și votat de o majoritate. “Să se facă audieri de urgență inclusiv în weekend, dacă e nevoie!”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate