Descoperire șocantă: corp neînsuflețit, în apropierea unui pârâu din Drăgănești, Neamț

0

O persoană care părea fără semne vitale a fost observată în dimineața zilei de duminică, 18 septembrie a.c., în apropierea unui pârâu din localitatea Drăgănești, Neamț.

În jurul orei 07:30, o femeie de 53 de ani a anunțat autoritățile, iar la fața locului au ajuns polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț.

Din păcate, asistentul medical de pe ambulanță nu a putut face nimic, persoana fiind, într-adevăr, decedată… Corpul neînsuflețit aparținea unui vârstnic din orașul Târgu-Neamț.

Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat de 73 de ani, din Târgu-Neamț, care locuia fără forme legale în localitatea Drăgănești.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violență, potrivit sinsp. Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, a conchis sinsp. Ramona Ciofu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate