Diana Pricop, TSD Târgu-Neamț: AJUTĂ UN COPIL SĂ MEARGĂ LA ȘCOALĂ! Hai și tu la campionatul de fotbal caritabil!

0

Mai mulți copii care provin din familii necăjite vor avea ghiozdanele pregătite pentru noul an școlar datorită unui campionat de fotbal caritabil, organizat de TSD Târgu-Neamț.

ORICINE se poate alătura acestei nobile inițiative.

Competiția are loc sâmbătă, 4 septembrie, pe terenul sintetic de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Târgu-Neamț.

În decursul unui an de zile, am fost informați atât de Direcția de Asistență Socială a orașului Târgu-Neamț, cât și de către alți cetățeni, despre existența unor suflete mici și nevoiașe, atât din oraș cât și din cartierele învecinate. Cu bănuții strânși în cadrul acestui campionat de fotbal, se vor cumpăra rechizite și tot ce le este necesar copiilor, pentru a avea un an școlar frumos și bun, cu rezultate pe măsură!”, a declarat Diana Pricop, președinte TSD Târgu-Neamț.

Potrivit sursei citate, până acum s-au înscris în jur de zece echipe, formate din liceeni, dar și persoane mature care activează în diverse domenii.

În echipă trebuie să fie, pentru teren sintetic, maxim 8 persoane (cu tot cu rezerve). „Cei care doresc să se înscrie în această competiție caritabilă încă o mai pot face, contactându-mă pe mine sau venind mâine la Colegiul Național STEFAN CEL MARE, la ora 10:30, acolo unde se întâlnesc restul echipelor„, a conchis Diana Pricop.

Bine de știut este faptul că oricine dorește sa doneze, o poate face mâine, la campionat. Donațiile pot fi făcute nu doar de către echipele participante, ci și de către restul cetățenilor. Important e să îti dorești să ajuți acești copii nevoiași, care merită să înceapă noul an școlar așa cum se cuvine, nu așa cum îi obligă situația materială precară a familiilor din care provin…

Nu este primul eveniment caritabil organizat de către tinerii social- democrați din Târgu Neamț și, cu siguranță, nici ultimul. Fondurile strânse în urma acestui campionat vor ajuta mai mulți elevi din zona Târgu Neamț să meargă la școală cu fruntea sus și cu ghiozdanul plin de rechizite.

E un impuls pentru a-și depăși condiția, un exemplu de omenie, demn de urmat. Felicit TSD Târgu-Neamț și mulțumesc participanților și tuturor celor care aleg să se alăture acestui eveniment caritabil! Eu, personal, voi fi acolo!”, ne-a declarat primarul Daniel Harpa.

Dar tu?!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate