Din păcate, s-a confirmat oficial: Târgnemțeanul dispărut în Ungaria a decedat. Ce i s-a întâmplat:

0

Aanei Ioan, târgnemțeanul care a dispărut pe teritoriul Ungariei după externarea din spital, a decedat în urma unui accident rutier, la o zi după ce fiul său nu a mai dat de el.

Informația a fost confirmată oficial de purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț: La data de 26 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost informați de către autoritățile din Ungaria, că persoana în cauză a fost victima unui eveniment rutier, petrecut la data de 16 septembrie a.c., pe teritoriul Ungariei, în urma căruia a rezultat decesul acesteia.


IOAN AANEI

Amintim că pe 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către un bărbat de 33 de ani, din Târgu-Neamț, cu privire la faptul că la data de 14 septembrie a.c., a plecat împreună cu tatăl său, AANEI IOAN în vârstă de 56 de ani, cu un autocar spre Anglia.

La data de 15 septembrie a.c., ajunși pe teritoriul Ungariei, tatălui său i s-a făcut rău, fiind transportat la o unitate medicală, iar după externare, la aceeași dată, acesta ar fi dispărut.

Polițiștii au desfășurat activități specifice în vederea depistării acestuia. Din păcate, a fost găsit… fără suflare.

Condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate