Director medical nou la Spitalul Orășenesc „Sf. Dimitrie” Târgu-Neamț

0

Schimbare în Comitetul director al Spitalului Orășenesc „Sf. Dimitrie” din Târgu-Neamț. Dr. Cristina Udrea este noul director medical, funcție ocupată în ultimele luni de către dr. Gabriela Surpățanu.

Dr. Gabriela Surpățanu a fost implicată, ca director medical, în activitatea medicală și cea de acreditare a unității spitalicești de sub Cetate. Dumneaei va continua să profeseze ca medic pediatru în cadrul spitalului din Târgu-Neamț, așa cum a făcut-o timp de peste 35 de ani.

Noul director medical, dr. Cristina Udrea este medic specialist Recuperare medicală. De loc din Pașcani, a absolvit Universitătatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, Facultatea de Medicină Generală, cu rezidențiat la Spitalul CF Iași şi Spitalul de Recuperare. În ultimii ani, a lucrat în cadrul Laboratorului de Recuperare, medicină fizică și balneologie care deservește secțiile cu paturi și cabinetele din Ambulatoriul integrat al Spitalului Orășenesc „Sf. Dimitrie” Târgu-Neamț.

Strategia de Management pe care o vom pune în practică este cea care îl are pe pacient în primul plan. Empatia şi felul în care îngrijim si comunicăm cu pacientul este foarte importantă pentru conducerea spitalului și revin la citatul doamnei dr. Udrea Cristina că “Niciun manager nu poate implementa cu succes o strategie de dezvoltare fără o echipă competentă și implicată”.

Consider că avem aceleași idealuri în ceea ce privește actul medical și cred ca vom crea o echipă competentă, competitivă și implicată in interesul pacientului.

Tin să îi urez succes, putere și multă răbdare în noua funcție de director medical al Spitalului, dar nu în ultimul rând să îi mulțumesc doamnei dr Surpățanu pentru implicare și tot ce a făcut pentru spital. Mulțumim domnului primar Daniel Harpa pentru încrederea și susținerea acordată„, a declarat dr. Alexandru Pătrașcu, managerul Spitalului Orășenesc Sf. Dimitrie Târgu-Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate