Doi bărbați din Tîrgu Neamț, reținuți pentru distrugere și tulburarea ordinii şi liniștii publice

0

Poliţiştii au identificat şi reţinut doi bărbaţi, ambii din Tîrgu Neamţ, cunoscuţi cu antecedente penale.

La data de 22 octombrie 2018, aceştia au fost introduşi în arestul I.P.J. Neamţ, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniștii publice şi a infracţiunii de distrugere.

În fapt, în seara de 21 octombrie 2018,  poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Tîrgu Neamţ, au fost sesizaţi despre faptul că în incinta unui local  din Tîrgu Neamţ a avut loc un scandal. Din primele cercetări efectuate de poliţişti,  a rezultat faptul că doi bărbaţi, de 36 de ani fiecare, ar fi provocat scandal tulburând ordinea şi liniştea publică, distrugând şi o uşă de acces, după care au părăsit localul respectiv.

Poliţiştii au demarat o anchetă‚ sub aspectul comiterii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniștii publice şi a infracţiunii de distrugere.

Astăzi, cei doi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Neamţ cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate