Doliu în familia viceprimarului de Târgu-Neamț

0

Vasile Apopei, viceprimarul orașului Târgu-Neamț, trece prin momente de grea încercare. Tatăl său, care purta același nume, a încetat din viață.

INIMA 

Inimă precum a mea

Doamne la nimeni nu da

Inimă tot cu suspine,

Nu mai da Doamne la nimeni.

Inimă cu răni mai mari

Nu o da nici la dușmani.

Inimă plină de Tine

Împrăști-o Doamne-n lume

Ca să le faci la toți bine.

Dă-le inimă cerească,

Pe toți la fel să-i iubească

Să nu-mi zică de rău nime

Om pămîntean ca și mine.

Cînd o fi vremea să mor,

TU să-mi fii judecător.

... acestea sunt ultimele versuri compuse de regretatul Vasile Apopei și publicate online în urmă cu câteva zile.

Ai scris această poezie acum patru zile. Nu m-aș fi gândit nicicând că finalul e așa aproape. Dumnezeu să te primească în Împărăția Sa. Ne vom revedea, dragă tata! Scrie câteva versuri și acolo sus!”, a postat viceprimarul Vasile Apopei pe pagina sa de facebook.

Este o pierdere imensă pentru întreaga familie.

Ai fost și-mi vei rămâne înger, erou, minune!!! Drum lin, dragă tată! Veghează-ne de sus până ne vom revedea!(…)”, a scris prof. Luminița Agapie, fiica regretului Vasile Apopei și sora viceprimarului, fost coordonator al Grădiniței nr.1 din oraș.

Numeroase persoane au transmis mesaje de condoleanțe membrilor familiei îndoliate. 

Sunt alături de prietenul meu, viceprimarul Vasile Apopei, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în neființă a tatălui său, domnul Vasile Apopei. Adresez sincere condoleanţe întregii familii. Fie ca Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace și să-i așeze sufletul în rândul celor drepți!„, a transmis primarul Daniel Harpa.

ZiarTarguNeamț.RO transmite sincere condoleanțe familiei domnului Vasile Apopei, om de o rară noblețe sufletească, un poet talentat, cu care și redacția noastră a colaborat în anii din urmă. Dumnezeu să îl odihnească în pace!


Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate