Dotări de aproape 2 milioane euro prin PNRR, pentru școlile din Târgu-Neamț

0

Cu fonduri europene, unitățile de învățământ din orașul Târgu-Neamț vor fi dotate cu mobilier nou, echipamente IT și materiale didactice. Proiectul depus de primăria orașului în acest sens, pentru finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), a fost declarat eligibil și intră în etapa a II-a de evaluare calitativă.

O veste care să facă ziua mai bună tuturor elevilor, cadrelor didactice și părinților din urbea noastră: cu fonduri europene, dotăm TOATE școlile din Târgu-Neamț cu mobilier modern, echipamente IT şi materiale didactice, pentru a le adapta nevoilor educaționale specifice anului 2023. (…)

Investim în viitorul orașului nostru, continuăm investițiile în educație!„, transmite Daniel Vasilică Harpa, primarul orașului Târgu-Neamț.

Potrivit edilului, proiectul are o valoare de 9.794.592 lei. După discuții cu directorii de școli, la scrierea proiectului s-au luat în calcul nevoile specifice ale fiecărei unități de învățământ în parte.

Administrația publică locală din Târgu-Neamț a investit în ultimii ani sume impresionante pentru modernizarea actului educațional, astfel încât miile de elevi care învață în orașul de sub Cetate să beneficieze de cele mai bune condiții, iar performața lor școlară să fie din ce în ce mai bună.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate