Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 7 noiembrie 2019
  • :
  • :

Dr. Mihaela Antohi, cetățean de onoare al orașului Târgu Neamț

Dr. Mihaela Antohi a fost numită Cetățean de onoare al orașului Târgu Neamț.

foto facebook spital

Distincția i-a fost acordată de primarul Daniel Harpa în cadrul celei de-a XXIX-a ediții a Zilelor Orașului Târgu Neamț, în semn de apreciere și recunoștință pentru întreaga sa activitate medicală, remarcându-se în decursul carierei prin profesionalism și dăruire față de semeni.

Mihaela Antohi s-a născut la 29.10.1958 în municipiul Roman, iar în perioada 1977-1983 a urmat cursurile Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi. În anul 1991 a obţinut titlul de medic specialist în medicina internă prin examen naţional, iar în anul 1996 a obţinut titlul de medic primar în medicina internă. Din anul 2004 a obţinut titlul de specialist în a doua specialitate, diabet, boli de nutriţie şi metabolism prin examen naţional. Începând cu anul 1991 este medic specialist în boli interne – Secţia Medicală în cadrul Spitalului Orăşenesc „Sfântul Dimitrie” Târgu Neamţ, iar în perioadele 2005-2009 şi 2015-2016 a ocupat funcţia de manager, dând dovadă de profesionalism şi capacitate de lider.

foto arhiva

Un om cu un caracter desăvârşit, tenace, perseverent, de o modestie copleşitoare, Mihaela Antohi este profesionist dedicat, aplecat asupra nevoilor pacienţilor ce calcă pragul cabinetului său. Calmă şi înţelegătoare la suferinţele pacienţilor, domnia sa este un reper în conştiinţa comunităţii noastre şi nu numai, făcându-se cunoscută şi în afara graniţelor oraşului. Mereu atentă la nevoile pacienţilor, pentru a oferi cel mai precis diagnostic, s-a perfecţionat continuu participând la cursuri de perfecţionare în domeniu şi la conferinţe.

Felicitări!
3 comentarii la “Dr. Mihaela Antohi, cetățean de onoare al orașului Târgu Neamț

  1. Elena

    Asa este, un om deosebit, datorita dansei mama si-a recapatat energia, altfel dupa tratamentul doctoritei Hanganu era deja in pamant.Felicitari!

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *