Drumming- sound therapy, proiect internațional la Târgu Neamț

1

În perioada 15-22 aprilie se desfășoară la Târgu Neamţ proiectul internaţional Drumming – sound therapy. Training-ul, organizat de Asociația Puzzle OptimEast, reunește 29 de tineri din 9 ţări europene: Bulgaria, Cehia, Croaţia, Grecia, Italia, Letonia, Macedonia, Romania şi Turcia.

puzzleÎn aceste zile, lucrătorii de tineret lucrează pe metoda de lucru cu persoanele cu dizabilităţi apelând la instrumente de percuţie. Sesiunile de lucru pe metodă sunt realizate sub îndrumarea a doi traineri specializaţi pe metodă: Jean Baptiste Odobeştianu şi Ana Maria Anghelescu.

Luni, 18 aprilie, de la ora 19.00 va avea loc la Casa Culturii din Târgu Neamţ seara interculturală. Participanţii îşi vor prezenta ţara de provenienţă cum vor şti ei mai bine. Evenimentul va fi public şi  sunt invitați toți cei interesaţi să experiementeze acest mediu intercultural, sau să intre în contact cu participanţii.

Joi, 21 aprilie, în intervalul orar 10.00 – 13.00 va avea loc o sesiune publică. Cu acestă ocazie cei dornici să probeze diversele instrumente de percuţie, să simtă atmosfera din cadrul proiectului, să intre în contact cu tranerii și participanţii la proiect o vor putea face. Locaţia sesiunii publice va fi stabilită ulterior, în zona centrală a oraşului.

Proiectul a fost planificat a lua parte în timpul Săptămânii Altfel pentru a fi mai uşor să implicăm tinerii din oraş la activităţi, şi pentru a le oferi ocazia să experimenteze situaţii diferite.

Proiectul a fost finanţat prin programul Erasmus+ finanţat de Comisia Europeană.

eramus tg neamt

1 Comentariu
  1. MIHAILESCU MARGARETA spune

    FELICITARI ORGANIZATORILOR! ASTEPTAM OASPETII CU EMOTIE SI CU DRAGOSTE!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate