Drumuri modernizate în Târgu Neamţ

5

     Drum nou construit pentru locuitorii din cartierul Blebea – Targu Neamt. Cetatenii vor putea circula anul acesta in conditii civilizate pe un covor asfaltic turnat doar pana la nivel cu trecerea de cale ferata: ”Pe strada „Vanatorului” si strada „Daciei”, din centrul Blebea pana la calea ferata. Atat ne propunem sa facem anul acesta. Diferenta de drum de la calea ferata pana in „Stefan cel Mare”, se va realiza anul urmator, dupa ce se termina lucrarea de canalizare cu Apaserv”, a declarat viceprimarul Traian Humulescu. Lucrarile la constructia drumului din Blebea au fost castigate in urma unei licitatii de o firma din Bacau. Pana acum muncitorii au turnat al doilea strat de asfalt, adica de binder. ”La Blebea sunt circa 5 miliarde lei vechi, iar dincolo pe „Castanilor” trebuie sa platim lucrari de circa 16 miliarde de lei vechi”. Marti, 8 octombrie au fost finalizate lucrarile de pe str. „Castanilor”. S-au turnat cele doua starturi de asfalt pe un tronson de drum de 4,2 km, adica din str. „Mihai Eminescu”, pana la capatul digului. In perioada imediat urmatoare se va turna si stratul de uzura si se vor amenaja rigole betonate. O alta lucrare din seria drumurilor asfaltate este vizata pentru vineri, 11 octombrie, in sensul giratoriu din zona Intim. In sfarsit se vor asfalta portiunile de drum in lucru si parcarile. Tot la modernizarea orasului intra si lucrarile de pe podul „Ozana”: ”Punem parapeti noi si vopsim aceeasi culoare podul tot. Parapetii din aluminiu se schimba si se pun noi. dupa care vopsim si balustradele de pe lateral cu gri” a spus primarul Daniel Harpa.

Viorela Gherasim

5 Comentarii
 1. rider spune

  aloooo, cu podu nu are treaba primaria….e de la drumuri nationale

  1. Viorela spune

   Da sunt de la drumurile nationale. Dar n-au venit asa pe bun gustul lor sa reabiliteze podul, ingrijorati de soarta targnemtenilor, desi poate ar fi trebuit. Citez pe edilul orasului, Harpa: „Cei de la Drumurile Nationale au venit in urma insistentelor domnului deputat Ionel Arsene, care s-a tot rugat de cei de pe la Bucuresti”.

 2. cetatean targ-nemtean spune

  Felicitari edililor orasului !

  Tot respectul pentru implicarea de pana acum .. tineti-o tot asa!
  Mai lucrati un pic si la atragerea de investitori in zona pentru crearea locurilor de munca ptr tineri si orasul va reinvia !

  Va multumim !

 3. obreja gabriela spune

  as vrea sa stiu si la condreni in ce an se asfalteaza

 4. obreja gabriela spune

  la condreni cand asfalteaza

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate