Duminică, meci crucial pentru FC OZANA Târgu Neamț

0

Sezonul de primăvară al fotbalului județean debutează în forță, cu meciul dintre ocupantele primelor două locuri în clasamentul actual, A.S. Bradu Borca și FC Ozana Târgu Neamț.

sursa foto: facebook FC OZANA Targu Neamt

Meciul va fi disputat duminică, 17 martie, de la ora 11.00, pe Stadionul „Cetatea” din orașul Târgu Neamț.

„Este un meci crucial pentru echipa noastră. Suntem la 3 puncte în spatele lor și avem neapărat nevoie de victorie în meciul de duminică pentru a egala situatia în clasament”, precizează Victor Isache, președintele FC Ozana Târgu Neamț.

Deși a fost înființată relativ recent  (august 2018), FC Ozana Târgu Neamț a avut o evoluție remarcabilă în Liga a 4-a (ocupă locul 2  în prezent), devenind rapid un adversar de temut în lupta pentru promovare.

Străjerii Târgu Neamț, suporteri FC OZANA

„Sper ca suporterii târgnemțeni să vină în număr cât mai mare duminică, de la ora 11:00, pentru a ne sustine.

Pot garanta că va fi un spectacol fotbalistic! Consider că ne-am întărit în perioada de iarnă, iar echipa este pe un drum bun. Cu ajutorul suporterilor,  sperăm să învingem în meciul de duminică și să le oferim o bucurie susținătorilor FC OZANA Târgu Neamț”, a conchis Victor Isache.

Intrarea la meci este liberă. Duminică, de la ora 11.00 pe Stadion „Cetatea”.

Andreea Trăsnea

Citește și:

Jucători noi la FC Ozana Târgu Neamț

FC Ozana Târgu Neamț, fotbal pentru viitor/ Interviu cu Victor Isache

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate