Dumitrița Nicoleta Nistor, nominalizată la Gala Ambasadorilor Nemțeni. Votează și tu!

0

 Dumitrița Nicoleta Nistor a fost nominalizată la Gala Ambasadorilor Nemțeni, categoria Sănătate.
Aceasta poate fi votată online până la data de 10 noiembrie, accesând următorul link: ambasadorinemteni.ro/dumitrita-nicoleta-nistor/

Tot la categoria Sănătate, au fost nominalizați și următorii nemțeni: Victor Firăstrău, Iliana Nicorescu, Pușa Crețu și  Iosif Koszeghi.

Pe 23 noiembrie îi vom cunoaște, prin votul nemțenilor și al unui juriu de înaltă ținută, pe cei cu care ne mândrim la nivel județen, național și internațional! Printre ei s-ar putea număra anul acesta și Dumitrița Nicoleta Nistor, însă numai cu ajutorul voturilor dumneavoastră.

Dumitrița Nicoleta Nistor este din orașul Târgu Neamț.

Asistent medical principal la Serviciul de Ambulanță Județean Neamț, Dumitrița Nicoleta Nistor își desfășoară activitatea în același loc, la stația centrală, de 12 ani.

Este membră a echipajului care în luna septembrie a acestui an a luat locul II la Concursul Național al Echipajelor de Ambulanță pe 2018 și este pasionată de ceea ce face. Consideră că salvarea de vieți este o muncă nobilă, care aduce satisfacții și meseria pe care și-a ales-o este una ce îi aduce împliniri de fiecare dată când scoate un pacient din ghearele morții.

Gala Ambasadorilor Nemțeni, ediția a II-a, organizată de Consiliul Județean Neamț, prin Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, este o ocazie de recunoaștere publică a personalităților nemțene care s-au făcut remarcate pe parcursul ultimului an, iunie 2017 – iunie 2018.

Evenimentul este dedicat celor care au contribuit decisiv la dezvoltarea culturală și instituțională a spațiului românesc, extins și peste granițele țării.

Publicul poate vota candidații preferați prin intermediul sistemului electronic pus la dispoziție, până pe 10 noiembrie. Se permite acordarea unui singur vot oricărui candidat de pe aceeași adresă de IP, într-un interval de 24 de ore. (click AICI pentru vot)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate