Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 21 februarie 2020
  • :
  • :

Elevii clubului de robotică de la CNSM, susținuți de comunitate

Din 22 ianuarie a.c., elevii clubului de robotică ,,Blizzard Eye” de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” (CNSM) Târgu Neamț și mentorul lor, prof. Bianca Tarhon, au ieșit la rampă cu robotul lor.

In sala de sport a avut loc prima întâlnire a robotului cu susținătorii echipei. Acțiunea de promovare și strângere de fonduri a continuat si a doua zi, la Casa Culturii. Acolo, s-au adunat 300 de elevi de la toate instituțiile de învățământ preuniversitar din urbe, profesori și membri ai comunității. Membrii echipei au făcut o prezentare a muncii lor, dar operațiile efectuate de robot pe scenă au recomandat pe deplin echipa.

Astfel, Blizzard Eye a reușit să realizeze fondurile necesare participării la primele lor demo- uri.

Intrebat fiind despre acest club, elevul Gabriel M. de la Colegiul Tehnic ,,Ion Creangă” a apreciat că găsește preocuparea colegilor de la Ștefan ”inspiratională”. O altă elevă, Iustina S. ne-a mărturisit că regretă că ,,nu mai am timp să experimentez astfel de activitate motivațională, fiind în an terminal”.

Alături de mentorii lor, elevii clubului de robotică mulțumesc pentru încrederea dată de Natie prin Educatie prin programul BRD FIRST Tech Challenge și se încred în susținerea și încurajările comunității. Elevii de la CNSM promit că vor evolua mereu și că vor aduce bucurie și încredere in inimile fiecăruia! Să le urăm succes!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *