Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 1 Răucești, cu daruri la Centru de Îngrijire și Asistență Târgu Neamț

0

Miercuri, 20 decembrie, elevii Școlii Gimnaziale Nr. 1 Răucești s-au deplasat la Centru de Îngrijire și Asistență din Târgu Neamț, prin Proiectul Educațional „DĂRUIEȘTE DIN INIMĂ” coordonat de prof. Luca Maria în colaborare cu prof. Smău Gheorghe și prof. Balan Irina.

Proiectul are ca obiectiv organizarea și desfășurarea activităților menite să determine formarea de competențe sociale și realizarea unui climat de sărbătoare cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Elevii au prezentat beneficiarilor Centrului de îngrijire un program artistic de Crăciun și Anul Nou, cum ar fi: colinde și cântece de Crăciun interpretate de Grupul vocal Cromatic al școlii, precum și Banda lui Bujor (teatru popular).

Proiectul în sine cuprinde activități artistice și culturale, activități de voluntariat și oferirea de pachete persoanelor cu dizabilități. Elevii școlii, sub buna îndrumare al coordonatorului de proiect, cu inimă largă, au oferit. din puținul lor, daruri celor care an de an așteaptă un strop de fericire, un zâmbet și o vorbă din partea tuturor, mai ales din partea celor mici.

La acest eveniment emoțional, a fost prezent, ca mai mereu, prof. Traian Anton, directorul Școlii din Răucești, care a sprijinit această deplasare. „Mereu vom fi alături de cei în nevoi, în suferință și singuri. La mulți ani și Crăciun Fericit!”, transmite acesta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate