Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 31 mai 2020
  • :
  • :

Elevii și educația forestieră, “Prin pădurile Neamțului”

În Săptămâna Ariilor protejate (7-15 septembrie), RNP- ROMSILVA Administrația Parcului Natural Vânători Neamț a dat startul campaniei “Ana are mere…pentru zimbri! “.

Astfel, la Centrul de Vizitare a fost organizată o activitate pe baza manualului pentru educație forestieră numit “Prin pădurile Neamțului”. La aceasta activitate au participat elevii clasei a VI-a B din cadrul Școlii Gimnaziale “Nicolae Grigorescu” din Agapia. Cum participanții la lecție s-au dovedit a fi deosebit de atenți și receptivi, organizatorii i-au recompensat cu o tură pe tiroliană.

Evenimentul face parte din proiectul „Oameni pentru Natură”, implementat de ProPark Fundația pentru Arii Protejate și finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România, care are ca scop promovarea ariilor naturale protejate din România şi a oamenilor care lucrează în acest domeniu prin organizarea de evenimente adresate publicului larg.

sursa/ foto: facebook
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *