Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 14 octombrie 2019
  • :
  • :

Eliminat din BAC pe ultima sută de metri [NEAMȚ]

Pe ultima sută de metri, la Neamț un alt candidat a fost eliminat din examenul de Bacalaureat.

foto cu caracter ilustrativ

S-a întâmplat astăzi, 4 iulie, în timp ce susținea ultima probă scrisă din această sesiune-proba la alegere a profilului şi specializării, în centrul de examen de la Colegiul Tehnic „Ion Creangă” Târgu Neamț.

Este un absolvent din seria anterioară, care provine de la Liceul >Mihail Savodeanu< Borca.

Acesta a fost prins folosind dispozitive audio interzise„, a precizat pentru ZiarTarguNeamt.RO insp. Elena Preda, purtător de cuvânt al ISJ Neamț.

Potrivit metodologiei, candidații care sunt eliminaţi de la o probă, pentru fraudă sau tentativă de fraudă, nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

Amintim că un alt candidat, care provenea de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Târgu Neamț, a fost eliminat din Bacalaureat din cauza utilizării telefonului în timpul probei scrise la matematică, susținută la celălalt centru de examen din Târgu Neamț, Liceul „Vasile Conta”.

Andreea Trăsnea
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *