Este blat politic la Tîrgu Neamț sau nu mai există decât PSD?

5

Deși suntem singura publicație oficială din Tîrgu Neamț, în afară de PSD și primarul Harpa nu ne ”deranjează” nimeni. Restul partidelor parcă nici nu ar vrea să participe la campania electorală din acest an.

Noi suntem un grup de presă compus din mai multe ziare din mai multe localități. La Târgu Neamț, parcă am fi ziarul PSD. Niciun politician de la niciun alt partid nu a sunat o dată să ne spună că are o declarație de presă sau o suspiciune că ar fi făcut ceva rău primarul sau PSD-ul. Nimic. Liniște totală.

În campania trecută eram așa de intrigați că la Tîrgu Neamț nu avem dezbatere politică încât am oferit spațiu gratuit în ziar celor de la PNL să spună orice vor ei și nici așa nu au avut cu ce să deranjeze PSD-ul. Știți ce au făcut în campania trecută liberalii din Tîrgu Neamț care trebuiau să pară că se luptă cu PSD-ul? Au plătit articole în alte publicații care nu au impact pe Târgu Neamț și apoi le-au trimis la partid ca să arate că ei se luptă, iar în ziartarguneamt.ro care e cel mai citit in Tîrgu Neamț nu au dat nici gratuit ca să nu supere PSD-ul. Asta se întâmplă la Tîrgu Neamț.

Pentru ce face PNL la Tîrgu Neamț nu ar mai merita niciun vot! Sperăm ca electoratul de dreapta din Tîrgu Neamț să se trezească și să protesteze votând cu PSD-ul decât să voteze cu niște politicieni care apoi să se vândă.

Deci, să fie clar pentru toată lumea: Ziar Târgu Neamț nu publică articole negative la adresa PSD pentru că nu are astfel de materiale. Ceilalți de la celelalte partide NU VOR să deranjeze PSD-ul. Nu publicația noastră e blat cu PSD-ul. E drept că ne înțelegem foarte bine cu primarul Harpa și colaborăm bine cu PSD-ul, dar blatul nu e cu noi. E cu celelalte partidele din Tîrgu Neamț!

Să iasă public orice politician din Tîrgu Neamț de la orice partid să spună că ne-a contactat să publicăm gratuit ceva critic la adresa PSD de când este ziartarguneamt.ro și a fost refuzat! Chiar este o enigmă de cum mai sunt la Tîrgu Neamț oameni naivi care să voteze partidele ce sunt în opoziție cu PSD-ul atât timp cât ele sunt de fapt blat cu PSD-ul.

Cititorii noștri care sunt contra PSD ar face bine să se trezească la realitate și să nu mai comenteze aiurea la adresa publicației, deoarece publicația nu poate să inventeze critici la adresa PSD atât timp cât PNL și alții dorm în papuci! Ce să le facem noi? Să-i ducem de mânuță la gradinița politică?

Iosub Robert

5 Comentarii
 1. Dan Pascu spune

  Până acum, ați fost obiectivi cu privire la actualul edil ( &Co ), cârcotași sunt cu duiumul, dezinteresați de a prezenta o ofertă REALĂ mai ok ca și potențial contra-candidat,deasemeni, așa că , MERGEȚI PE ACELAȘI DRUM!!!…

 2. opozitionistul spune

  nu putem deranja un tinut virgin care a livrat politicii romanesti un ministru un presedinte de consiliu judetean..sau un fost deputat in persoana d.lui r…n.

 3. Radu Ungureanu spune

  Vai de steaua voastra.. cum adica: „Ziar Târgu Neamț nu publică articole negative la adresa PSD pentru că nu are astfel de materiale” . Pai nu ar trebui sa cautati voi lucruri gresite pe care le face PSD-ul, lucruri pe care le promite/ le-a promis actuala conducere a primariei si nu se tine/ nu s-a tinut de de cuvant? Ce fel de jurnalist e ala care asteapta ca cineva sa ii dea ceva sa publice?Cum informati voi corect oamenii daca nu cautati adevarul dintr-un subiect si publicati doar ce va trimite psd-ul, ca altii nu trimit….Si daca altii v-ar trimite le-ati publica asa fara sa le verificati doar ca a zis un tantalau de la PNL ceva ?

 4. Gabi spune

  Sa inteleg ca daca se vor publica articole anti-PSD, ziarul vostru „impartial” acorda spatiu gratuit? LOL

  <>

 5. ionescu spune

  nu mai faceti ca fariseii…….publicati toate comentariile fara moderatori si tot felul de cenzori.
  DE ACORD su nu publicati comentarii OBSCENE INJURIOASE CALOMNIOASE….DAR lasati opinia publica sa se manifeste INDIFERENT de partizanatul politic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate