Evaluarea Națională 2019: 59 de elevi nemțeni, absenți la prima probă

0

Astăzi, 18 iunie,  între orele  9:00-11:00,  absolvenții  claselor  a VIII-a  au susținut proba scrisă la Limba și Literatura română, în cadrul Evaluării Naționale 2019.

În judetul Neamt au absolvit 4.536 de elevi, dintre care au fost înscriși pentru susținerea examenului de Evaluare Națională 4.163 de elevi, prezenți pentru susținerea probei de Limba și Literatura română au fost 4.104 elevi, înregistrându-se 59 de absenți. În această sesiune de examen, la nivelul județului Neamt, au fost înregistrate șapte cazuri speciale, care au necesitat adaptarea condițiilor de examen, conform metodologiei în vigoare. Nu a fost niciun elev eliminat din examen. Examenul s-a desfășurat în condiții optime, fărăa fi constatate probleme majore de ordin tehnic sau organizatoric.”, a transmis inspectorul școlar general adjunct prof. Ioan Milea, președintele Comisiei județene de Evaluare Națională Neamț.

Joi, 20 iunie, are loc următoarea probă scrisă, la matematică, Primele rezultate ale examenului vor fi comunicate marţi, 25 iunie, până la ora 12:00, iar contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 14:00 – 20:00. Rezultatele finale vor fi afişate sâmbătă, 29 iunie.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate