Evaziune fiscală în Neamț – Livrări fictive în valoare de 372.000 lei

0
Foto caracter ilustrativ (Sursa: Bani.md)

La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală TÎrgu Neamț au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii emise pe numele a doi bărbați de 44, respectiv 57 de ani, din Vînători-Neamț și Răucești.

Bărbatul din Răucești a fost condamnat de Tribunalul Neamț  la o pedeapsă de 3 ani și 7 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de complicitate la evaziune fiscală.

În fapt, acesta, împuternicit al unei societăți comerciale, a ajutat un bărbat de 44 de ani și o altă societate comercială, să înregistreze în contabilitate cheltuieli nereale, printr-o factură ce reprezenta livrări fictive de materiale de construcții, în valoare de 372.000 de lei.

Bărbatul de 44 de ani, din Vînători-Neamț a fost condamnat de Tribunalul Neamț  la o pedeapsă de 3 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală.

În fapt, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, a înregistrat în contabilitatea firmei cheltuieli nereale, reprezentând achiziții fictive de materiale de construcții.

Polițiștii i-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate