Eveniment sportiv de ARTE MARȚIALE în Târgu-Neamț, cu personalități internaționale și lupte pe care nu trebuie să le ratezi:

0

În perioada 9- 11 septembrie, la Sala Polivalentă Ștefan cel Mare din Târgu-Neamț are loc A.I.K.O. ROMANIAN CAMP IV.  La evenimentul organizat de Clubul Sportiv L.C. Ashihara Budokai vor fi prezente personalități internaționale din lumea artelor marțiale, iar oricine dorește să asiste este binevenit.

Participă sportivi de performanță și pasionați ai sporturilor de contact de la cluburi din mai multe județe ale țării, care își vor demonstra priceperea și talentul în fața publicului venit la eveniment.

Din străinătate, la AIKO ROMANIAN CAMP IV vor veni hansi Dave Jonkers (8 Dan) – fondatorul și liderul AIKO, antrenorul legendarului Semmy Schilt, recunoscut la nivel internațional datorită rezultatelor obținute în circuitele K1, hansi Nico Gordeau (8 DAN kyokushin), shihan Marcel Van Den Berg (5 Dan) și Niels Wilmink – campion mondial la kickboxing.

Invităm atât iubitorii de arte marțiale, cât și curioșii să asiste la evenimentul pe care îl organizăm în acest weekend!

Sunt convins că fiecare dintre dumneavoastră va rămâne cu o impresie plăcută, și, de ce nu, își va dori să și practice un anume stil de contact”, a precizat sensei Cristi Luculescu, președintele Clubului Sportiv L.C. Ashihara Budokai.

AIKO ROMANIAN CAMP debutează vineri seara, de la ora 17.00, deschiderea seminarului si primul antrenament.

Sâmbătă, 10 septembrie, între orele 10.00 și 18.30 vor fi antrenamente de ashihara karate, kyokushin karate, kick boxing, dar și examenul tehnic la centura neagră, în cadrul căruia se verifică toată tehnica, vor fi inclusiv celebrele teste de spargeri (tameshiwari).

Duminică, programul începe la ora 9.00 cu o sesiune de self defence și demonstrații ale altor stiluri care participă la seminar. Punctul culminant al seminarului va fi testul de lupte pentru gradele de 1 si 2 DAN, care va începe la ora 10.30. „Este vorba de 40 de reprize de luptă la 1 minut și jumătate repriza. Practic, un pretendent la grad va rămâne în test, iar la fiecare minut și jumătate partenerul de luptă se schimbă. Important este să rămână în picioare.

Este un test de anduranță, atât fizică, cât mai ales psihică.”, ne-a explicat sensei Cristi Luculescu.

Așadar, pe 9, 10 și 11 septembrie, Târgu- Neamț devine punctul central de pe harta artelor marțiale. Nu știm ce planuri aveți pentru weekend, dar cu siguranță nu veți regreta dacă alegeți A.I.K.O. Romanian Camp, eveniment cu intrare liberă pentru spectatori, desfășurat în Sala Polivalentă Ștefan cel Mare.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate