Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 26 mai 2020
  • :
  • :

Expoziție de flori cu vânzare, de Zilele orașului Târgu Neamț

Pentru toți cei care iubesc florile, în Parcul Cetate va avea loc o expoziție de flori cu vânzare, pe parcursul Zilelor orașului Târgu Neamț (8-10 septembrie).

Primăria a lansat o invitație comercianților și producătorilor de flori, invitându-i să participe gratuit, cu un stand în care să expună și să comercializeze flori și plante ornamentale.

Agenții economici care doresc să participe își pot confirma prezența până la data de 28 august, la Compartimentul Peisagistică din cadrul Primăriei Târgu Neamț (telefon 0233/790305, int. 138, persoană de contact- ing. Iustina Miltiade).

Este pentru prima dată când, în cadrul Zilelor orașului, se organizează o expoziție de flori cu vânzare. Cu siguranță, plantele își vor aduce contribuția la înfrumusețarea parcului, vor bucura din punct de vedere financiar comercianții și producătorii și vor încânta ochii tuturor celor veniți la sărbătoarea orașului de sub Cetatea Neamț.

Andreea T.
Un comentariu la “Expoziție de flori cu vânzare, de Zilele orașului Târgu Neamț

  1. Constantin Katzanos

    NU este prima data cand se organizeaza acest gene de expozitie de flori cu vanzare – poate prima data pt dl primar Harpa , insa acest obicei exista pe vremea dlui Arnautu – de zilele orasului – cand se organiza la Casa de Cultura acest gen de expozitie cu flori …..foarte apreciata la acea vreme…Tarziu s-a desteptat dl. primar sa re-invie o expozitie de flori !…..dar,mai bine mai tarziu decat niciodata ……

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *