Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 23 septembrie 2019
  • :
  • :

FC OZANA asigură transport gratuit pentru suporteri la meciul de baraj de la Liteni, Suceava

Ozana Târgu Neamț va reprezenta județul Neamț la barajul pentru Liga 3 în 2019. Fotbaliștii de sub Cetate mizează pe sprijinul a cât mai mulţi suporteri, care să îi însoțească în deplasare.

La barajul pentru promovare, echipa orașului Târgu Neamț va înfrunta echipa campioană din județul Suceava, CSO Viitorul Liteni. Primul meci va fi la Liteni, sâmbătă, 15 iunie.

“PROMOVĂM ÎMPREUNĂ! 🤩 Suporterii care doresc să facă deplasarea la Liteni pentru manșa tur a barajului de promovare în Liga 3, acolo unde vom întâlni formația Viitorul din localitate, sunt asteptați în ziua meciului (sămbătă, 15 iunie), la ora 16:00, în fața restaurantului „Victoria” din Târgu Neamț.

Clubul Ozana asigură transportul gratuit, dus- întors, cu două autocare în limita a 120 de locuri”, transmite conducerea FC Ozana Târgu Neamț.

Returul va avea loc pe Stadionul Cetatea din Târgu Neamț în ziua de 22 iunie 2019, de la ora 17:30.

FC OZANA, grupare înființată anul trecut și condusă de Victor Isache, are astfel șansa de readuce orașul Târgu Neamț în Liga 3 după o pauză de șapte ani.

Hai Ozana!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *