Fermier și specialist IT din Târgu Neamț, cel mai neobișnuit „Gospodar fără pereche”

0

Un târgu-nemțean stăpân de struți se numără printre cei 12 gospodari care-şi caută marea iubire în noul sezon al emisiunii TV „Gospodar fără pereche”. Este vorba despre Radu Stan.

Are 28 de ani, iar ferma agro-turistică este activitatea sa principală. Are 6 camere, restaurant cu terasă și un loc de evenimente pentru 250 de persoane, plus teren de fotbal. Însă asta nu e tot! Radu este fermier și… specialist IT! Tatăl său a pornit afacerea, iar el a preluat totul de la el. Bunicul lui a fost medic veterinar, așa că a avut acces încă de mic la tot felul de informații utile pentru creșterea corespunzătoarea a animalelor.

Este dedicat muncii și pune mereu umărul la treabă, este dispus să se murdărească pe mâini. În lume este destul de introvert, dar îi place să se distreze”, așa îl prezintă Ana-Maria Prodan, prezentatoarea emisiunii „Gospodar fără pereche”, pe tânărul din Târgu Neamț.

A fost deschisă și linia de înscrieri pentru domnișoarele și doamnele care simt fluturi în stomac la vederea gospodarului din Târg. Ele se pot înscrie la numărul de telefon 0728.188.511 sau pe gospodarfarapereche.protv.ro.

Iată și calitățile pe care gospodarul din Târgu Neamț le caută la o femeie: „Ratiunea. Să aibă un aspect fizic plăcut. Să nu creadă în misticism. Nu mă interesează culoarea părului. Îmi plac tatuajele, dacă sunt făcute cu bun simț, cât mai multe. Nu pun accent pe haine, nu mă deranjează operațiile estetice. Dar, în primul rând, ce-i iese pe gură! Că dacă stingi lumina noaptea și nu o vezi, de auzit tot o auzi!„.

Radu Ciubotaru

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate