Festivalul de Poveste “Ion Creanga” – Târgu Neamt

1

Pe perioada a 5 zile la Targu Neamt, s-a desfasurat Festivalul de poveste “Ion Creanga”, eveniment organizat de filiala A.N.T.R.E.C. Neamt, in parteneriat cu Consiliul Judetean Neamt.
Organizatorii s-au bucurat de un veritabil succes, dovada fiind multitudinea turistilor si localnicilor care au particapat la diversele manifestari derulate pe toata durata evenimentului, aratandu-se interesati de aceste recapitulari de traditii si mai ales de cultura, din vremurile unuia dintre cei mai apreciati si reprezentativi romani, Ion Creanga.

Reporter: Ciprian Sangeap, Operator imagine, Editor montaj: Dacian Anitei

1 Comentariu
 1. nicu spune

  Daca voua vi s-a parut ca acest Festival a fost un „Veritabil succes” , ce sa mai zic daca s-ar lua in considerarea propunerea mea pe care am tot dezbatut-o pe la toate ziarele din zona ? Aceea de a rade tot ce e in parc si de a realiza ceva nou , de perspectiva .
  Va si propusesem cam ce ar merge de realizat in acest parculet , plus de unit cu spatiul de la stadion (care sa fie mutat in alta parte) .
  Va spun ca ar iesi ceva super tare, minunat , incat vor roi turistii pe la noi , mai ceva de cum roiesc albinele cand apare floarea de la tei .
  Ce e mai dureros , e ca nu se doreste ceva mai de amploare , doar firmiturile astea de a aseza o mica scena si niste dughene pe langa, nu ma pomenesc de ruinile alea de la vechile crasme , ca mai apoi sa ne amagim cu ideea ca a fost un „veritabil succes” .
  Iar turistii va spun eu de ce au venit . De curiozitate domnilior . Au crezut ca poate in acest oras se va veni cu ceva idei pe aceasta zona a orasului , care atrage ca un magnet . Numai cine nu gandeste , nu poate constientiza acest lucru. Ca zona de jos a Cetatii e un veritabil loc pentru inflorirea bugetului pentru administratia locala.
  Insa , trebuie gasite idei mai indraznete , pentru a-i face pe straini sa se simta si mai bine , dar sa se deschida si la buzunar . Pentru ca satisfactie sa fie de ambele parti.
  Felicitari pentru acest Festival . Dar m-as bucura ca la editiile viitoare sa ne gaseasca intr-o postura de gazda cu mult mai mult spectaculosa, ca amenajari noi si idei marete , pentru ca turistul sa-si doreasca sa ne viziteze cat mai des .
  Doamne Ajuta !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate