Festivitate de premiere a elevilor din comuna Timișești

0

Vineri, 15 iunie, a avut loc festivitatea de premiere a elevilor școlilor din comuna Timișești. Alături de copii, părinți și cadre didactice, s-au aflat și reprezentanții administrației publice locale- primarul Vasile Mărculeț și viceprimarul Dumitru Stoianovici.

Evenimentul a fost găzduit de Centrul de Cultură și Bibliotecă Comunală Timișești- “sufletul” comunității din anul 2017, când Primăria comunei a finalizat această investiție finanțată prin Compania Națională de Investiții.

A fost o sărbătoare școlară complementată de emoțiile despărțirii, dar și de bucuria începerii vacanței de vară.

ȚÎi felicităm pe cei mici pentru rezultatele obținute, le mulțumim dascălilor pentru răbdarea și dragostea cu care răsădesc cunoștințe și pregătesc generațiile de mâine, le multumim părinților pentru strădania și sprijinul acordat celor mici și îi mulțumim domnului director Paul Meterciuc”, a transmis Vasile Mărculeț, primarul comunei Timișești.

Peste 400 de elevi au finalizat aici anul școlar 2017- 2018. Ei sunt viitorul comunei Timişeşti, aşadar educația rămâne un domeniu prioritar pentru administrația publică locală. Oficialitățile depun eforturi și proiecte care să continue procesul de  modernizare a sistemului de învățământ, pentru a corespunde exigențelor impuse de statutul de cetățean european.

sursa foto: facebook

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate