Campania „Fii înger de Crăciun”, pentru oamenii necăjiți din Târgu-Neamț și comunele învecinate

0

,,Crăciunul nu-i doar a primi

În mâini sau buzunare,

E din puțin dărui

Și celui ce nu are!”🎄✨

Crăciunul este despre magie și miracole!

Asociația de Inițiativă Civică și Dezvoltare Locală (AICDL) Neamț a lansat o nouă ediție a campaniei „Fii înger de Crăciun!„.

Știm cu toții că de Crăciun, se întâmplă minuni. Pentru unii de lângă noi, >miracol< înseamnă a avea ce pune pe masă celor dragi în seara de Ajun, focul trosnind în sobă, un brad împodobit lângă care copiii să cânte colinde sau a primi o jucărie mult visată.

Tot ce își doresc copiii de la Moș Crăciun sunt hăinuțe care să le țină de cald, încălțăminte cu care să poată merge fără griji la săniuș și bineînțeles, dulciuri și jucării.

Părinții și bunicii își doresc în dar o vorbă bună și alimente pe care să le poată pune pe masă în ziua de Crăciun.”, spune Ioana Urzică, președintele AICDL Neamț.

Dar sunt multe familii nevoiașe care nu își pot permite un Crăciun în tihnă, ci și-l petrec cu masa goală și sufletul plin de amărăciune… Voluntarii din AICDL Neamț cunosc nenumărate cazuri din orașul Târgu-Neamț și comunele învecinate.

Crăciunul nu-i despre bogați

Și cât li-i bogăția,

E despre dragostea-ntre frați

Și SFÂNTĂ OMENIA!”

AICDL Neamț își dorește să rescrie poveștile semenilor mai puțin norocoși, alături de oamenii cu suflet bun! Oricine dorește să se implice, să îi ajute pe voluntari să îi ajute pe cei necăjiți, o pot face printr-o donație oricât de mică:

🇷🇴 RON: RO21BTRLRONCRT0558518101

🇪🇺 EUR: RO68BTRLEURCRT0558518101

Beneficiar: ASOCIAȚIA DE INIȚIATIVĂ CIVICĂ ȘI DEZVOLTARE LOCALĂ NEAMȚ

Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22.

💳PayPal: donatii@aicdl.ro

Mentiunea: Înger de Crăciun

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate