Filialele PMP din Neamț, obligate să aibă tablou cu Băsescu

0

În urma unei decizii a a Biroului Județean PMP Neamț, toate secțiile Partidului Mișcării populare din Neamț vor trebui să pună la loc vizibil cel puțin un tablou tip portret cu dimensiuni minime pe 80 pe 40 cu domnul președinte Traian Băsescu.

Deasupra tablourilor în mod vizibil se va pune o panglică tricolor de dimensiuni cel puțin egale cu una dintre laturile tabloului.

Această decizie a fost primită cu mult entuziasm de membrii PMP care au recunoscut întotdeauna rolul determinant al domnului Traian Băsescu în constituirea și conducerea acestui partid.

Președintele PMP Neamț Bogdan Gavrilescu a declarat: ”Traian Băsescu este pentru noi ca un părinte politic. El este cel care a pus bazele acestui partid. El este cel care a gândit doctrina politică. El este cel care ne călăuzește pașii în eforturile pe care le facem pentru a aduce bunăstarea poporului român.”

Art. de 01 aprilie

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate