Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 25 iunie 2019
  • :
  • :

Finanțare de 37.500 lei pentru comuna Păstrăveni printr-un proiect depus la Ministerul Culturii cu prilejul Centenarului României

Primăria comunei Păstrăveni, în parteneriat cu Școala Gimnazială Păstrăveni, a primit finanțare pentru proiectul cultural ”Centenarul României în administrația publică locală”, proiect depus la Ministerul Culturii, obținându-se finanțare în cuantum de 37.500 lei.
În cadrul acestui proiect se desfășoară activități culturale, dintre care: vizita a 100 elevi ai Școlii Păstrăveni în orașul unirii Alba Iulia, vizită de studiu în Republica Moldova cu 45 de elevi și 5 profesori, vizite la muzeele din zonă, colectarea și realizarea de fotografii de epocă, prezentare de lecturi cu specifice ale elevilor școlii Păstrăveni, manifestări cultural-artistice și altele.
Primarul comunei, Gorea Anton Nicolai, este mulțumit de faptul că Păstraveni este una dintre cele doua comune din județul Neamț ale căror proiecte au primit finanțare de la Ministerul Culturii, cealaltă comună fiind comuna Tașca.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *