[FOTO] 54 de jandarmi nemțeni, înaintați în grad

0

Luni, 1 august, 54 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Neamț au fost înaintați în gradul următor.

Este vorba despre patru ofițeri și 50 de subofițeri, care au îndeplinit stagiul minim în grad și condițiile prevăzute de Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare cu modificările și completările ulterioare.

Cei înaintați în gradul următor au fost felicitați de către conducerea unității și prefectul județului Neamț, domnul Vasile-Adrian Niță care le-a înmânat noile grade și le-a transmis tuturor cele mai frumoase gânduri și îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria„, se arată într-un comunicat de presă emis de IJJ Neamț.

          În fiecare an, la data de 1 august, se înaintează în gradul următor militarii jandarmi care îndeplinesc stagiul minim în grad în cursul anului respectiv. Înaintări în gradul următor, înainte de termen, pot avea loc cu ocazia Zilei Naționale a României sau pe 3 aprilie, de Ziua Jandarmeriei Române.

Sursa foto: IJJ Neam’
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate