[FOTO] Contrabandă cu țigarete, percheziții în Răucești și Vânători-Neamț

0

Astăzi, 14 octombrie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, au efectuat 5 percheziţii în localitățile Răucești și Vânători-Neamț, în trei dosare penale de contrabandă cu produse supuse accizării.

În urma descinderilor efectuate în cinci imobile deținute de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 46 și 68 de ani, din Răucești și Vânători-Neamț, polițiștii au descoperit 1.111 de pachete de țigarete fără timbru.

Produsele descoperite, susceptibile a fi provenite din contrabandă, au fost ridicate de polițiști, în vederea indisponibilizării.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, în vederea stabilirii întregii activități infracționale a celor implicați.

În activități au fost angrenați criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

sursa: IPJ Neamț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate