FOTO/ Cuplurile de aur ale Târgului Neamț, sărbătorite la Primărie

0

Joi, 8 septembrie, la sediul Primăriei orașului Târgu Neamț au fost sărbătorite cuplurile care și-au unit destinele în urmă cu 50 de ani și au rămas împreună indiferent de greutățile întâmpinate.

La ceas aniversar, le-au fost alături primarul Daniel Harpa, viceprimarul Vasile Apopei, consilierii locali Vasile Dron, Maria Raicu și Maria Vrânceanu, alți funcționari publici și membri ai familiei.

Momentul a debutat cu o slujbă de mulțumire oficiată de părintele Viorel Laiu de la Catedrala Adormirea Maicii Domnului.

Mai apoi, primarul Daniel Harpa și viceprimarul Vasile Apopei au înmânat celor 26 de cupluri câte o diplomă aniversară, flori și un plic cu o sumă de bani.

Am serbat, cu admirație, cuplurile care anul acesta împlinesc 50 de ani de căsnicie. Acești stimați târgnemțeni sunt repere stabilitate și de prețuire a valorilor familiei. La mulți ani cu bine!

Să dea Dumnezeu să vă călcăm pe urme și noi, cei mai tineri!„, a transmis primarul Daniel Harpa.

Cuplurile de aur au primit urări de bine și de la viceprimar, și de la consilierii locali prezenți. Iar unii dintre ei au împărtășit din secretele unei căsnicii reușite, de lungă durată: dragostea și respectul reciproc, prețuirea valorii familiei și răbdarea.

Spre final, venerabilele cupluri au depănat amintiri și au schimbat impresii. De asemenea, au ciocnit câte un pahar de șampanie, au gustat din tortul oferit de autoritățile locale și au făcut fotografii.

Redacția ZiarTarguNeamt.RO transmite la mulți ani târgnemțenilor de aur de anul acesta!

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate