(FOTO) Marcel Ciolacu, întâlnire cu echipa PSD Neamț. Harpa, susținere de la centru și din partea colegilor nemțeni: “Am transmis un mesaj de unitate și încredere”

1

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, secretarul general Paul Stănescu și vicepreședintele Dragoș Benea au răspuns pozitiv invitației organizației PSD Neamț și au venit joi, 30 martie, în județul nostru.

Întâlnirea de la Neamț a fost una internă, la care au participat doar membri ai biroului de conducere PSD Neamț și primarii. Cu acest prilej s-au purtat discuții cu președintele interimar Daniel Harpa, cu parlamentarii și primarii PSD Neamț, în contextul în care urmează să aibă loc curând conferința județeană pentru alegerea prin vot a unui președinte al filialei.

Sursele noastre spun ca au participat toți cei 45 de primari social democrați din județ. În cadrul discuțiilor, aceștia au adus în atenția conducerii centrale cele mai importante probleme cu care se confruntă localitățile pe care pe conduc. Punct cu punct, Marcel Ciolacu și le-a notat în agendă pentru a le avea în calcul la București.

În jurul președintelui interimar Daniel Vasilică Harpa, primarii și parlamentarii PSD Neamț au transmis conducerii centrale a Partidului Social Democrat un mesaj de unitate și încredere.

„Pe parcursul întâlnirii, am atins și câteva subiecte de interes local, în special atragerea de fonduri europene și dezvoltarea infrastructurii. Președintele Marcel Ciolacu ne-a spus că aceste deziderate vor fi principala temă a noului Guvern, pe care-l va conduce de la mijlocul acestui an.

Evident, am discutat si despre provocările anului viitor, despre cele patru rânduri de alegeri. Mesajul nostru, al nemțenilor social-democrați este unul clar: nu numai că vom câștiga, dar ne înscriem și în competiția internă a PSD, pentru una din pozițiile de podium la nivel național!

Mulțumesc tuturor colegilor mei pentru susținere, mulțumesc domnule președinte Marcel Ciolacu pentru încrederea pe care mi-o acordați!”, a declarat Daniel Harpa, președinte interimar PSD Neamț.

1 Comentariu
  1. Catalina Mihailescu spune

    Felicitări dl Harpa pt noua funcțiile de președinte interimar al jud Neamț!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate