(FOTO) Postul de Jandarmi Bălţăteşti a împlinit un an de activitate

0

Peste 600 de misiuni executate și 200 de sancțiuni contravenționale aplicate de jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Stațiune Balneoclimaterică Bălțătești într-un an de activitate. La începutul lunii decembrie, s-a împlinit un an de când jandarmii nemțeni sunt prezenți în mijlocul comunităților Bălţăteşti, Agapia, Crăcăoani, Ghindăoani, Grumăzeşti, Petricani și acționează pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor, prevenirea și descurajarea faptelor antisociale.

          Misiunile executate de jandarmi au avut drept scop menţinerea ordinii publice pentru prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional şi contravenţional în zona de responsabilitate, participarea împreună cu reprezentanţi ai instituţiilor abilitate la supravegherea, controlul şi asigurarea protecţiei fondului cinegetic şi piscicol natural – zona lacului Cuejdel, a fondului silvic şi de protecţie a mediului sens în care au fost executate peste 30 de misiuni de patrulare cu reprezentanții Ocolului Silvic Văratec și Gârcina.

          Astfel, ca urmare a executării acestor misiuni, jandarmii au aplicat 200 de  sancţiuni contravenţionale, constând in amenzi şi avertismente, valoarea amenzilor fiind în cuantum de 22.000 lei.

Jandarmii au avut în vedere în această perioadă, pe lângă misiunile specifice ce au caracter permanent, organizarea şi desfăşurarea de activități preventiv-educative cu elevii școlilor de pe raza de competență dar și pe traseele turistice, acestea însumând un număr de 20 .

  • IJJ Neamț, Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate