”Frăția pădurilor” la Crăcăoani are susținere politică?

1

La finele anului trecut va spuneam ”Cum dispar pădurile din Neamț? El – inginer silvic la Neamț, fratele lui – firmă de tăiat păduri cu care câștigă licitații la Ocoalele din Neamț”. Un caz despre un inginer silvic care păzește pădurile unde exploatează firma condusă prin interpuși de fratele sau.

Între timp am aflat că inginerul silvic de la Ocolul Văratec este și consilier local exact la comuna Crăcăoani unde fratele său exploatează pădure. Asta da combinație. Păcat că nu îi permite legea să fie și șef de post că atunci chiar că nu aveau nicio problemă, nu că acum ar avea și că poliția de la Cracăoani nu ar mai putea de prea multă vigilență.

Deși domnul inginer silvic este ales local PNL la Crăcăoani, domnul primar de la Crăcăoani, PSD-ist, nu a vrut să ne dea nici un detaliu despre activitatea consilierului. Ori îi e frică primarului de ceva, ori se face că nu știe nimic ca să ia apărarea consilierului, inginer silvic și ajutor de lup paznic la stână.

Așadar, din punctul de vedere al primarului de la Cracăoani totul este în regulă, din punctul de vedere al poliției din Cracăoani nu am auzit nimic spectaculos pe zona de material lemnos, din punctul de vedere al Ocolului treaba merge strună, deci totul este în parametri. Totuși să mai asteptăm puțin, căci pe majoritatea subiectelor de acest gen aflăm mult mai mult detalii din rechizitorii, peste un timp mai scurt sau mai îndelungat.

1 Comentariu
  1. George spune

    Primarul de la Crăcăoani a fost șofer de autobuz pe vremea luj Ceaușescu la autobaza Tg. Neamț. Și el s-a îmbogățit tot în mod fraudulos. Mergea cu autobuzul plin de călători fără a elibera bilete. Ciuda lui mare era pe cei care aveau abonamente și pe cei care luau bilete de la casă. E limpede de ce acum tace. Dacă vechea lege 18 ( averile ilicite) ar fi în vigoare, acest individ ar fi putrezit în pușcărie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate