Greu de Crezut III: Margareta Mihăilescu, ultimele zile ca director la Casa Culturii

2

De la 1 noiembrie, Margareta Mihăilescu nu va mai ocupa funcția de director la Casa Culturii „Ion Creangă” din Târgu Neamț.demisie-targu-neam-casa-culturii

Cel puțin, asta reiese din declarația Geaninei Fedeleș, city-managerul orașului și cea care are în subordine instituția culturală.

Doamna Margareta Mihăilescu ne-a anunțat că, din motive personale și de sănătate, va încheia mandatul de director al Casei Culturii. Noi îi mulțumim, îi transmitem multă sănătate și toată aprecierea noastră pentru întreaga activitate desfășurată. S-a străduit mult, a făcut evenimente frumoase, așa că merită toată recunoștința noastră și a iubitorilor de cultură din oraș. A fost primul director al Casei Culturii după renovarea acestei instituții culturale”, a declarat Geanina Fedeleș pentru ziartarguneamt.ro.

De ceva vreme, Margareta Mihăilescu se află în concediu: „Cred că și această săptămână este în concediu, dar va reveni spre sfârșitul lunii pentru câteva activități pe final de mandat”, a precizat Geanina Fedeleș. Pe 30 octombrie, Margareta Mihăilescu organizează un spectacol de rămas bun, ultima activitate a dânsei în calitate de director al Casei Culturii.

După încetarea contractului de management, Primăria ar urma să scoată din nou postul la concurs.

De profesie inginer zootehnist, fost consilier superior la APIA (agenția locală), Margareta Mihăilescu a devenit director la Casa Culturii „Ion Creangă” în decembrie 2013, în urma unui concurs organizat de Primăria Târgu Neamț, iar contractul de management ar fi încetat de drept în decembrie 2018. Tentative eșuate de despărțire între dânsa și funcția de director al Casei Culturii au mai fost de câteva ori în 2015 și o dată prin martie a.c. Nu comentăm mai mult, să nu se răzgândească și de data aceasta.

Andreea Trăsnea

2 Comentarii
  1. MIHAILESCU MARGARETA spune

    GREU de CREZUT -dar si de aceasta data m-am razgandit…cu ajutorul dvs PRESA . Va informez ca finalul contractului de management incheiat cu Primaria orasului Tirgu Neamt este decembrie 2018. Mai am multe lucruri de daruit si de demonstrat la Casa Culturii „Ion Creanga” , chiar daca unii nu o doresc! Exista semnale ca ceea ce am facut pana acum la Casa Culturii poate fi continuat de mine si chiar imbogatit, iar faima acestui locas de cultura sa fie dusa mai departe asa cum s-a facut si pana astazi. Nu-mi atribui mie aceste merite ci intregului colectiv precum si conducerii Primariei orasului, care a sustinut permanent proiectele derulate de noi. Margareta Mihailescu

  2. Cătălina spune

    Greu de crezut, dar este atât de nepotrivită ultima frază a articolului, încât…dacă tăceai, filozof rămâneai. Lăsați omul să-și facă treaba și căutați părțile bune, nu tot felul de ipoteze false.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate