Guvernul PNL-USR a alocat orașului Târgu Neamț milioanele de euro promise în campanie?!

0

După ce toată campania electorală cei de la PNL, USR și adepții lor ne-au obosit numai cu comentarii din seria ”m**e PSD”, iată că a trecut timpul și acum putem face o recapitulare.

În campanie, băieții de la PNL și USR v-au spus că o să scape de ciuma roșie și că vor aduce la Neamț proiecte de sute de milioane de euro. Au spus că da guvernul bani pentru spitalul din Târgu Neamț, pentru turism, autostrăzi și câte și mai câte au promis. Mai aveau puțin și băgau și metrou la Târgu Neamț.

Ei bine, ciuma roșie s-a dus, au venit băieții de la PNL și USR la guvernare, iar din milioanele de euro ce erau promise orașului Târgu Neamț nu a văzut nimeni nici un bănuț. Nu au dat nici măcar un ventilator sau un pat la spital, nu au dat o găleată de var pentru o școală sau un leu în plus pentru copiii orfani, nimic nu au dat. Noroc că a apucat m**e PSD să facă ceva investiții prin Târgu Neamț, că în baza guvernării PNL-USR se stingea lumina de tot peste orașul de sub Cetatea Neamț.

Iosub Robert

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate