Guvernul USL nu mai are unde sa stranga cureaua asa ca o muta la gatul romanului

1

Guvernul nu va acorda bugetarilor nici anul viitor tichete de masa, tichete-cadou sau de vacanta, va sista in continuare plata unor indemnizatii lunare reparatorii pentru o categorie de revolutionari, va limita gratuitatile la transportul feroviar si va pastra inghetate angajarile in sistemul public.
Vor creste taxele si impozitele locale , pretul combustibilului si de aici tot ce misca in Romania .
Cei mai afectati de aceste masuri in Neamt vor fi bugetarii dar nu cei care sunt angajati politic sau cu pile sau cei care iau spaga sau au tot felul de combinatii generatoare de profit ci cei cinstiti care muncesc ca sclavii in sistem .
Foarte radical si nedeontologic sustinem aceste masuri ce vor afecta in special bugetarii cuminti din Neamt care de ani de zile au asistat pasiv la jaful institutional din acest judet temandu-se pentru locurile lor de munca si devenind astfel complicii jefuitorilor .
Iata ca orice guvern vine da in cap tot bugetarilor pentru ca nu mai are de unde sa le dea bani deoarece noi cei din privat care produceam banii pentru ei am tot strans cureaua de ne-a ajuns la gat .
De ce suntem asa de radicali ? Foarte simplu . In timp ce noi ne bateam cu sistemul bugetarii stateau la caldurica si sorbeau cafeluta privind pasiv cum institutiile lor omoara privatii unu cate unul cu mana lor . A fost ca in bancul cu doua blonde la cinema cand una spune celeilalte „Draga individul de langa mine se masturbeaza” – „Si ce daca draga, lasa-l in pace, nu il baga in seama” – „Da, dar se masturbeaza cu mana mea” . Cam asa au procedat toti guvernanti folosind mana bugetarilor si ce sa vezi , bugetarii au acceptat .
Pentru a fi inteles si mai clar am sa dau un exemplu clar de cum institutiile prin angajatii lor si-au taiat singuri craca de sub picioare .
Firma la care lucrez are un client din Japonia deci facem parte din segmentul ala de romani prosti care aduc banii in tara . Din 100 de euro care pleaca dinspre Japonia spre Piatra Neamt fiind vorba de o prestare de serviciu statul prin institutiile sale ne ia 24% TVA si 16% impozit pe profit dupa care pe drum se pierd cam 10 Euro comisioane , obligatia de a schimba la un anumit curs valutar , etc . Asadar ajungem din start al injumatatirea sumei si anume la 50 euro . Daca acesti 50 euro vreau sa-i iau ca salariu, platesc la ei un impozit de aproximativ 40% deci raman cu 30 de euro care daca vreau sa ies sa-i cheltuiesc mai platesc o data TVA la orice produs cumpar deci real se ajunge sa aduci in Piatra Neamt 100 de euro din Japonia si sa ramai cu vreo 20 de euro . Pai cine sa mai aduca bani in economia nemteana daca statul cu mana bugetarilor aplica o impozitare de 80% ?
Asta face statul roman , impreuna cu institutiile sale si cu bugetarii care in mod obedient accepta sa jefuiasca privatii tragand zilnic de fierastraul care le taie craca de sub picioare . Desigur ca nu bugetarii se imbuiba din banii munciti de privati ci politicienii sau sefii lor dar ce sa vezi sarmanii bugetari nu au inteles ca banii lor nu vin de la guvern , de la sef sau din bancomat ci de la cei pe care ei ii impoziteaza , controleaza , persecuta , incurca si cu care sunt foarte aroganti . Si ca sa fim foarte sinceri cu noi insine , bugetarii nemteni nici nu merita sa fie ajutati deoarece de fiecare data cand am sarit in ajutorul lor si am scris ca nu e bine ce patesc ei au stat la caldurica ca niste nesimtiti nereusind sa adune la nici un protest mai mult de cateva procente din salariati iar de fiecare data cand a fost vorba de disponibilizari , majoritatea bugetarilor erau ocupati sa linga clanta pe la sefi , sa isi barfeasca colegii sau sa faca alte gesturi obediente in vederea pastrarii locului de munca . Asadar de ce ar lupta cineva in acesta tara pentru bugetari atata timp cat ei insisi nu lupta pentru drepturile lor ?

Satocrac Vasile

1 Comentariu
  1. nicu spune

    Problema principala e evaziunea fiscala. Acolo se ascund banii necesari relansarii economiei acestei tari. Pentru ca degeaba tot tai colo si colo daca nu iei masuri legate de incorectitudinile fiscala care pot sa-ti aduca banii necesari in visteria statului.
    Iar daca guvernul prin legile ce le dau , accepta doar varianta taierilor si a jecmanirii privatilor cinstiti atunci nu va face decat sa ramanem pe linia de plutire sau de supravietuire , dar ajutorand sectorul celor care au furat si fura in continuare prin neachitarea la stat a darilor legale. Iar daca cei care doresc intradevar sa foloseasca legea pentru o cauza nobila , atunci nu i=ar ramane decat sa priveasca la persoanele ce au prosperat ca ciupercile dupa ploaie , ridicandu-si palate mai ceva ca in povestile lui Creanga si marind numarul de masini din parcarea proprie.
    Aceste persoane trebuie verificate in primul rand , iar daca nu au fost corecte cu statul , atunci sa li se confiste toate averea iar aceasta sa fie convertita la bugetul statului.
    Pe afara daca nu justifici de unde ai avut bani sa-ti cumperi o masina sau o casa , atunci in secunda doi ai ramas fara ea. Pe cand la noi nu te intreaba nimeni de unde a avut banii necesari pentru cele 7 case si 10 masini. De ce ? Pentru ca asta e Romania. Tara unde poti fura cat poti, pentru ca nimeni nu te va intreba niciodata nimic !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate