Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 15 octombrie 2019
  • :
  • :

HAI OZANA, în Liga 3! Meciul decisiv se joacă acasă

FC OZANA Târgu Neamț mai are de trecut un hop ca să promoveze în Liga 3.

Sportivii târgu-nemțeni, campionii județului Neamț-  vor disputa ultimul și cel mai important meci al sezonului pe teren propriu- Stadion „Cetatea”.

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 17.30, aici are loc returul barajului pentru promovarea în al treilea eşalon al fotbalului românesc.

FC Ozana pornește cu prima şansă, după ce s-a impus, scor 4 -1, în manșa tur a barajului de promovare, disputat în deplasare, cu Viitorul Liteni (Suceava).

Echipa câștigătoare în urma meciului de sâmbătă va obţine dreptul de a evolua în ediţia 2019-2020 a competiţiei Liga 3, care va începe pe 24 august 2019 şi va avea la start 80 de echipe împărţite în cinci serii a câte 16.

„Meciul de mâine după-amiază este pentru noi cel mai important meci și, totodată, ultimul meci al sezonului. Deși am câștigat cu scorul de 4-1 în manșa tur nu avem voie să ne relaxăm în acest meci pentru că surprize s-au mai întâlnit în fotbal și putem strica tot ce am construit cu multă muncă și pasiune într-un an competițional!

Sunt sigur că jucătorii au înțeles asta și vor să ofere în acest ultim meci o bucurie suporterilor noștri. Îi așteptăm în număr cât mai mare să își susțină echipa favorită. Deci, hai la meci și fortza Ozana!„, transmite Victor Isache, președintele FC Ozana Târgu Neamț.

HAI OZANA!

Andreea T.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *