Hoț minor, prins de polițiștii din Târgu-Neamț. A furat o geantă ziua-n amiaza mare

0

Luni, 3 octombrie a.c., lucrătorii Poliției orașului Târgu- Neamț au identificat și depistat un minor de 17 ani din Târgu-Neamț, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că acesta este suspect de comiterea infracțiunii de furt.

În fapt, minorul este suspectat că la data de 1 octombrie,  jurul orelor 15.30 a sustras unei persoane care se deplasa spre domiciliu o geantă în care se aflau acte și un telefon mobil. Geanta a fost abandonată de suspect după producerea faptei însă telefonul a fost recuperat după ce a fost depistat suspectul.  

Valoarea prejudiciului produs prin comiterea infracțiunii este de aproximativ 700 lei, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț.

Împotriva suspectului a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, pe baza de ordonanță de reținere urmând ca astăzi să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg. Neamț cu propunere de arestare preventivă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate