Humulești, plai cu tranșee

0

Intersecția din centrul Humuleștiului pare a fi nucleul unei bătălii pe viață și pe moarte. Gropile de trei metri adâncime apărute în urmă cu câteva zile pot fi confundate cu ușurință cu niște tranșee.

Nimeni nu lucrează în zonă, iar cele trei gropi din intersecție tind să devină… mini-gropi de gunoi. Traficul este îngreunat, iar șoferii și pietonii înjură în gând și dau vina ba pe autoritățile locale, ba pe ApaServ, ba pe constructorul care începe lucrările și uită să le ducă la bun sfârșit.

Turiștii care vin în vizită la Casa Creangă sunt întâmpinați de mormane de pământ. Din intersecție spre Vânători, o parte din carosabil este impracticabilă, fiind sub nivelul asfaltului. Nu demult, în acea zonă, roțile unui camion au fost „înghițite” de carosabil, din cauza pământului lăsat netasat după lucrările executate la rețeaua de canalizare.

Autoritățile locale și județene, Apaserv și constructorii își pasează vina în permanență, iar cetățeanul de rând rămâne cu scuzele de rigoare. Humuleștiul a devenit un plai cu tranșee. Și nu e singurul din zonă.

Reporter/ Editor montaj: Andreea Trăsnea

Operator imagine: Dacian Aniței

UPDATE: A doua zi după apariția acestui articol, trei echipe lucrau de zor în intersecția din Humulești.  Mulțumim pentru promptitudine!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate