„Îi solicit premierului Florin Cîțu, să se întoarcă la Guvern și să muncească în folosul românilor!” – Ciprian Șerban

0
Imagine ilustrativă

Se pare că în goana sa după funcții de conducere, premierul nostru a cam uitat de îndatoririle sale. Din păcate, acel PNRR de care tot vorbim de pe la începutul anului, încă nu este finalizat, încă se cer amânări, încă nu vom avea parte de fondurile mult așteptate, iar asta datorită intereselor premierului (interese ce nu conturează binele românilor, ci vizează cât mai multă putere pentru dânsul).

Deputatul Ciprian Șerban, uimit de o nouă amânare a depunerii PNRR, cere actualei guvernări să aducă planurile și toată corespondența dintre aceștia și Curtea Europeană, în fața parlamentarilor, ba mai mult, să explice de ce se tot amână soluționarea acestei probleme și de ce românii trebuie să aștepte până când Florin Cîțu își va potoli setea de putere.

Foto: Facebook Ciprian Șerban

Lupta acerbă din interiorul PNL, pentru funcția de președinte al partidului, scoate la suprafață adevăruri grave pentru România.

Ministrul revocat al Finanțelor a dezvăluit că guvernul Cîțu a cerut oficial, încă din 15 iunie, o nouă amânare a depunerii PNRR!

Nimeni din guvern nu a comunicat nimic, în sensul ăsta, opiniei publice.

Premierul, aflat în campanie electorală, și ministrul Investițiilor și Fondurilor Europene trebuie să dea urgent explicații în legătură cu stadiul Planului Național de Redresare și Reziliență.

A solicitat România oficial o nouă amânare? Până când? Care sunt motivele repetatelor eșecuri în a primi aprobarea Comisiei Europene?

PSD condamnă categoric modul incalificabil în care prim-ministrul Florin Cîțu și ministrul Investițiilor și Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, îi mint și-i dezinformează cu premeditare pe români.

Așa-zisul proces continuu de consultare cu Comisia Europeană, care ar fi menit să reducă divergențele, este în fapt doar expresia neputinței și incompetenței guvernamentale.

Premierul și ministrul Ghinea trebuie să vină în fața Parlamentului cu toată corespondența cu Comisia Europeană pe tema PNRR!

Am ajuns să vânăm scandalurile interne din coaliția de guvernare de dreapta pentru a descoperi noi și noi minciuni și mizerii ale guvernului Cîțu!

Îi solicit, premierului Florin Cîțu, să se întoarcă la Guvern și să muncească în folosul românilor! Românii nu au nevoie să fie târâți în campania deșănțată pentru vânarea postului de președinte de partid, în timp ce România rămâne codașa Europei și se scufundă în prăpastia economico-socială provocată și întreținută de o guvernare ruptă total de orice realitate și de interesul național!

Cum au fost în stare să trimită planuri bine puse la punct, coerente și viabile cele 17 țări care deja au PNRR-urile aprobate și urmează să încaseze primii bani?

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate